Maak van jouw team een winnend team

Boost de samenwerking en productiviteit binnen je team met onze unieke en interactieve teambuilding workshop.

Ontdek de bedrijven die al hebben geprofiteerd van CYCoaching

Een 1-op-1 gesprek tussen Timothy Leerdam en een klant
Timothy heeft mijn kijk op coaching veranderd. Ik was eerst skeptisch over het hebben van een coach, maar door met een open houding erin te gaan heeft Timothy mij geholpen door inzichten mee te geven waar ik zelf nooit op zou kunnen komen. De plan van aanpak van Timothy is super professioneel en hij laat je op je gemak voelen. Ik weet nu ook door zijn traject te hebben gehad waar ik heen wil met mijn leven en wie ik wil zijn.

Antonio Francisca

Ondernemer, boksleraar

Presteert jouw team nog wel optimaal?

Zijn er blinde vlekken in je team waarvan je je niet bewust bent? De kleinste onenigheden kunnen uitgroeien tot serieuze problemen. Een goede teambuilding kan deze issues aan het licht brengen en het team terug op het juiste spoor zetten.

Waarom teambuilding cruciaal is voor succes

Teambuilding gaat verder dan plezier maken. Het versterkt de banden, verbetert de communicatie, bevordert de creativiteit en helpt bij het identificeren en benutten van de sterke punten van elk teamlid. Het is de lijm die een team samenbindt en op de weg naar succes houdt.

3 Consequenties van een matig functionerend team:

Een matig team kan je bedrijf vertragen. Hier zijn de drie belangrijkste problemen die het kan veroorzaken.

Gebrek aan cohesie

Verlaagde productiviteit

Verhoogd verzuim

Hoe regel je een goede teambuilding?

Het organiseren van een effectieve teambuilding begint met het identificeren van de doelen en behoeften van jouw team. Denk na over wat je wilt bereiken, en kies activiteiten die deze doelen ondersteunen. Houd rekening met de dynamiek en interesses van je teamleden en maak het niet alleen leuk maar ook zinvol.

Teambuilding workshop begeleidt door Timothy Leerdam
De teambuilding van CYCoaching:

Slimme managers kiezen voor CYCoaching

Waarom genoegen nemen met een standaard teambuilding als je een ervaring kunt hebben die is afgestemd op de unieke behoeften van jouw team? CYCoaching biedt een persoonlijke benadering, bewezen resultaten en flexibele planning. We begrijpen dat geen twee teams hetzelfde zijn en ontwerpen een workshop die jouw team naar een hoger niveau tillen.

Elk programma is afgestemd op jouw team

We richten ons op concrete verbeteringen

Onze trainers hebben de knowhow om jouw team te transformeren

Kies het pakket dat bij jouw team past

Investeer in Succes

Is dit niet precies wat je zoekt? We maken graag een aanbod op maat.

Essential Teambuilding
2 uur
€898,-
Excl. BTW
2 uur teambuilding
Alignment Teambuilding
Maximaal 10 deelnemers per coach
Boven de 10 deelnemers een extra coach €400,-
Better Teambuilding
2 uur
€1.750,-
Excl. BTW
2 uur teambuilding
Op maat Teambuilding
Maximaal 10 deelnemers per coach
Boven de 10 deelnemers een extra coach €400,-
Teamdynamiek observatie+analyse

Veelgestelde Vragen

Hier zijn enkele antwoorden op de meest gestelde vragen die we krijgen.

Voor welke bedrijven is teambuilding nodig?

Teambuilding is van onschatbare waarde voor bedrijven die niet alleen streven naar betere samenwerking, maar ook naar het optimaliseren van het volledige potentieel van hun teams. CYCoaching richt zich specifiek op organisaties die een diepere samenwerking willen bereiken en het beste uit hun teams willen halen. Diversiteit fungeert als een katalysator om dit doel te verwezenlijken. Of je nu een ambitieuze start-up bent die een sterke teamcultuur wil opbouwen of een gevestigde onderneming die streeft naar voortdurende verbetering, onze op maat gemaakte teambuildingervaringen zijn ontworpen om de kracht van diversiteit te benutten en de prestaties van jouw team te versterken. Ontdek hoe CYCoaching bedrijven begeleidt die streven naar uitmuntendheid in samenwerking en prestaties.

Wat is de duur van de teambuilding?

Bij CYCoaching bieden we twee flexibele opties voor teambuildingduur: Essential Teambuilding van 2 uur en Better Teambuilding van 3 uur. Of je nu kiest voor een compacte sessie om specifieke aspecten te behandelen (Essential) of een uitgebreider programma voor diepgaandere verandering (Better), onze aanpak past zich aan jouw unieke behoeften aan. Kies de duur die het beste aansluit bij de doelen van jouw team en neem contact met ons op om de gewenste optie te bespreken.

Zijn alle materialen inbegrepen in de prijs?

Ja, in de meeste gevallen zijn alle benodigde materialen inbegrepen in de prijs van onze teambuildingervaringen. Voor enkele specifieke situaties kan in overleg besloten worden om extra kosten toe te voegen. We streven naar volledige transparantie, en eventuele extra kosten worden altijd duidelijk besproken en overeengekomen tijdens het overleg. Bij CYCoaching zetten we ons in voor een eerlijke en open communicatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen en mogelijke aanpassingen op basis van jouw specifieke wensen.

Kan de teambuilding op locatie?

Ja, bij CYCoaching bieden we de flexibiliteit om teambuilding op locatie te organiseren. Of je nu de voorkeur geeft aan een vertrouwde kantooromgeving, een externe vergaderlocatie of zelfs een inspirerende buitenlocatie, wij passen onze teambuildingervaringen aan jouw gekozen locatie aan. Deze optie biedt gemak en maatwerk, waardoor jouw team in een vertrouwde omgeving kan profiteren van de impactvolle sessies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor teambuilding op jouw gewenste locatie te bespreken.

Wat als ik moet annuleren?

Bij CYCoaching hanteren we duidelijke annuleringsvoorwaarden die gebaseerd zijn op transparantie en redelijkheid. Hier is een beknopte samenvatting: Annulering binnen 5 werkdagen voor aanvang: 100% van het overeengekomen bedrag is verschuldigd. Annulering langer dan 5 werkdagen maar binnen 1 maand: 50% van het overeengekomen bedrag is verschuldigd. Na aanvang geen recht op terugbetaling bij tussentijdse beëindiging of niet-deelname. We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden zich kunnen voordoen, en we streven ernaar om in overleg passende oplossingen te vinden. Neem contact met ons op bij eventuele vragen of om specifieke situaties te bespreken. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we staan klaar om je te ondersteunen.

Heb je nog vragen?

We helpen je graag verder. Laat ons weten waar je meer informatie over wilt hebben en we reageren zo snel mogelijk.

Contact

Ben je klaar om jouw team naar het volgende niveau te tillen?

Boek vandaag nog jouw teambuilding workshop en begin de transformatie naar een hechter, productiever team

Teambuilding workshop begeleidt door Timothy